3 martie 2024, 7:42

Noi amănunte despre accidentul din Bulgaria. Se cere arestarea șoferului turc

Șoferul autocarului cu români implicat în accidentul din Bulgaria a fost reținut de autoritățile din țara vecină, iar procurorii cer arestarea sa. Șoferul este un cetățean turc.

Șoferul este acuzat de omor prin imprudență, după ce în accidentul pe care l-a provocat și-au pierdut viata patru persoane, trei români și un cetățean turc.

„Am strâns suficiente probe, le-am analizat şi am decis că avem destule indicii care dovedesc vina persoanei care va fi pusă sub urmărire penală pentru infracțiunea săvârșită. Este vorba de șoferul autobuzului românesc, cetățean turc, reținut pentru săvârșirea infracțiunii de omor prin imprudență și de nerespectare a legislației rutiere”, a declarat procurorul bulgar care se ocupă de caz, potrivit stirileprotv.ro. ​

Procurorul spune că, fiind vorba despre un cetăţean dintr-o țară care nu este membră a Uniunii Europene, există pericolul ca suspectul să se sustragă urmăririi penale. Prin urmare, luni va cere arestarea lui. El riscă 15 ani de închisoare.

Citește și:

Trei români au murit în urma unui accident de autocar din Bulgaria. Răniții grav au fost aduși cu patru elicoptere SMURD la București

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol