CITIRE

Noua vedetă a Instagram-ului. Cum a ajuns agentul ...

Noua vedetă a Instagram-ului. Cum a ajuns agentul de pază a lui Ed Sheeran să aibă sute de mii de followeri

Kevin Myers ne arată cum să fii vedetă pe rețelele de socializare!

Devenit agentul de protecție al cântărețului Ed Sheeran,  în 2015, lui Kevin i-a venit ideea de a-și face un cont de Instagram. Având în vedere funcția pe care o ocupă în echipa lui Ed, contul a căpătat rapid mii de followeri, lucru ce l-a făcut viral pe rețeaua de socializare.

Doar primele 10 zile, contul a ajuns la 290.000 de followeri. Aici, Kevin își expune relația foarte apropiată pe care o are cu faimosul cântăreț britanic. Postările cu cei doi în care Ed Sheeran apare relaxat, făcând gesturi neașteptate pentru un star, stârnesc sute de mii de zâmbete, potrivit ziare.com.

„Bae m-a scos la o întalnire romantică”, scrie Kev , postând o fotografie în care el și cantărețul se relaxează cu o baie „romantică”. Cei doi par ca discuta ca doi îndrăgostiți despre un viitor în doi. Ce contează că Ed Sheeran urmează să se casatorească?

www.instagram.com

Și cum dragostea dintre cei doi este foarte mare, Ed uită de poziția lui în relație și își servește agentul de pază cu o apă.

www.instagram.com

Alte postări în care cei doi sunt extrem de amuzanți, sunt cele în care Kevin îl ia peste picor pe Ed, deoarece iar s-a îngrașat, pentru că, spune el „mănâncă mereu”.

www.instagram.com

Atunci când nu se țin în brațe, sunt tot împreuna, gândindu-se unul la celălalt.

www.instagram.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.