14 ianuarie 2023, 8:50

O cățelușa se scoate singură la plimbare. Unde se duce cu autobuzul

Ea este Eclipse, o cățelușă neagră, metiş de labrador cu mastiff, care s-a săturat să își aștepte stăpânii să o scoată la plimbare, așa că și-a luat lesa și a pornit singură către locul ei preferat de joacă. Ea călătorește singură cu autobuzul, în fiecare zi, pentru a se întâlni cu ceilalți prieteni ai săi la locul de joacă, după care se reîntoarce acasă, tot cu autobuzul, potrivit Descoperă. 

Așa se face că acum, Eclipse a devenit o cățelușă independentă, ce nu are nevoie de însoțitor pentru a ieși la plimbare. Aceasta pleacă în fiecare zi din casa ei din Seattle și se urcă în autobuzul care o lasă direct la parcul pentru căței, acolo unde vreme de două ore se joacă sau își face noi prieteni. Când simte că s-a plictisit, se întoarce înapoi în stația de autobuz pentru a prinde cursa ce o duce înapoi acasă.

Chiar dacă ar putea călători și fără bilet, Eclipse nu face acest lucru. Are în permanență asupra sa un bilet legat de zgardă pe care îl arată cu mândrie șoferilor, care au ajuns să o cunoască și să o îndrăgească.

Totul a început într-o zi, atunci când stăpânul lui Eclipse, Jeff, era aproape să piardă autobuzul pentru că nu își terminase tigara, atunci când acesta ajunsese în stație. Atunci, nerăbdătoarea Eclipse a sărit în autobuz, lăsându-l în urmă pe Jeff, a mers câteva stații până când autobuzul a ajuns la parc, acolo unde a și coborât.

Cățelușa a devenit vedetă, după ce o postare în care apărea a fost distribuită 290.000 de ori pe Facebook, devenind virală. Între timp, Jeff și-a dat seama că Eclipse este o cățelușă inteligentă și a avut curajul de a o lăsa să meargă singură în parc, știind că se va întoarce mereu acasă, două ore mai târziu.

„Toţi şoferii de autobuz o cunosc şi îi face să zâmbească. Mulţi pasageri care folosesc frecvent acea rută se bucură să o vadă zilnic şi deseori se aşează lângă ea. Eclipse are până şi aprobarea poliţiei, atâta timp cât şoferii de autobuz sunt de acord cu această înţelegere”, a scris prietena lui Jeff pe Facebook, potrivit Mediafax.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol