8 iulie 2020, 10:29

O companie din România a realizat site-ul unui guvern din Africa

O firmă IT din România a realizat site-ul unui guvern din Africa. Firma din Cluj-Napoca oferă consultanță autorităților în domeniul digitalizării instituțiilor și a creat site-ul Guvernului din Rwanda.

Directorul companiei, Daniel Homorodean, a declarat că a început un program de internaționalizare în Africa, primele proiecte fiind deja în derulare, cu rezultate vizibile, arată stiri.tvr.ro.

Cu sprijinul nostru, Guvernul Rwandei a lansat la sfârșitul lunii aprilie site-ul propriu în limba engleză, care este limbă oficială, iar planurile prevăd realizarea, tot cu ajutorul firmei noastre, a peste 300 de site-uri ale autorităților centrale din această țară, de la ministere la alte instituții”, a spus Homorodean.

În urmă cu doi ani, IT-știi clujeni au început să participe la diverse conferințe și evenimente tehnice organizate pe continent, în care au reușit să cunoască oameni de afaceri din zonă sau din instituțiile publice centrale.

Propunerea avansată guvernelor a fost dezvoltarea capacității naționale tehnologice, ceea ce înseamnă dezvoltarea cunoștințelor tehnice, metodologice, disciplina de lucru, procesul edicațional tehnic și comunitățile tehnologice, astfel încât să poate să își implementeze propriile soluții și să le poată asigura mentenanța.

sursa foto: zdnet.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.