CITIRE

O companie germană investește 120 de milioane de e...

O companie germană investește 120 de milioane de euro în construirea unei fabrici în România

Compania Germană „B Braun” a început construcțiile pentru fabrica de soluții perfuzabile din Sânandrei, lângă Timișoara.

Cu o investiție de 120 de milioane de euro, fabrica va fi construită de „Con-A” din Sibiu în colaborare cu alte companii și va asigura 250 de locuri de muncă.

Se estimează o perioadă de 3 ani până la finalizarea proiectului (august 2021), care va avea o suprafață de 37.000 mp. În ceea ce privește producția, în  România vor rămâne aproximativ 2 treimi din produse, pe când restul vor fi exportate în alte țări.

„Motivele pentru care am decis să extindem operaţiunile noastre în judeţul Timiş cu o nouă investiţie sunt personalul calificat şi bine instruit, proximitatea unui centru universitar şi infrastructura dezvoltată care permite accesul facil pe pieţele din Europa de Sud – Est. Odată cu finalizarea acestei noi investiţii, România va deveni un centru strategic şi mai puternic pentru B. Braun în această regiune”, a spus Christian Braun, CEO Europa de Sud – Est, potrivit zf.ro.

“Bugetul a fost una dintre provocări când am decis să investim. Încercăm să avem o relaţie bună cu autorităţile, să avem o comunicare bună. Autorităţile pot avea un impact pozitiv asupra dezvoltării unui proiect. Avem nevoie de un mediu juridic stabil”, a mai adăugat acesta.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.