26 septembrie 2023, 22:02

O fostă colaboratoare de-ale lui Joe Biden, care l-a acuzat pe acesta de agresiune sexuală, a fugit acum în…Rusia

Tara Reade, o fostă colaboratoare de-ale lui Joe Biden, care l-a acuzat pe acesta de agresiune sexuală, și-a făcut apariția la televiziunea publică din Rusia! Însoțită de nimeni alta decât spioana Maria Butina, condamnată în Statele Unite ale Americii. Reade i s-a adresat președintelui rus Vladimir Putin, pentru a-i cere acordarea cetățeniei ruse, scrie 7sur7.be.

Ea anunţă că a sosit la Moscova ca simplă turistă, dar că s-a simţit ”în siguranţă pentru prima oară după mult timp”.

Tara Reade declară că a decis să rămână în Rusia de tot, după ce un ales republican i-a spus că se afla în pericol.

”Vreau să-i cer cetățenia rusă” preşedintelui Vladimir Putin, anunţă ea şi promite să fie ”o bună cetăţeană” rusă.

La începutul lui 2020, ea la- acuzat pe Joe Biden, la acea vreme candidat în alegerile prezidenţiale americane, de faptul că a agresat-o sexual pe culoarele Congresului american, în 1993, pe când lucra pentru el.

Această acuzaţie, negată în mod categoric de către democrat, a fost jenantă în campania acestuia împotriva preşedintelui în exerciţiu atunci, Donald Trump, la rândul său acuzat de numeroase femei de agresiune sexuală, hărţuire şi viol.

Însă în declaraţiile lui Tara Reade au apărut incoerenţe.

Nicio urmă a plângerii cu privire la agresiunea sexuală, pe care spunea că a depus-o la Congres după fapte, nu a fost găsită.

Americanca, care se prezită drept o specialistă în geopolitică, a dat asigurări marţi că fost ameninţată cu moartea după ce şi-a făcut publice acuzţaiile în 2020.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol