CITIRE

O nouă reglementare UE privind protecția datelor c...

O nouă reglementare UE privind protecția datelor cu caracter personal – ce este și cum ne protejează

În spațiul public scandalul provocat de Cambridge Analytica continuă să capteze atenția tuturor, de la politicieni la speciliaști, jurnaliști și publicul larg. Astfel, chestiunea protecției datelor cu caracter personal revine în actualitate.

În ultimul timp auzim tot mai des de așa-numitul GDPR (General Data Protection Regulation), dar ne întrebăm ce înseamnă concret, cum ne afectează și mai ales, cum ne protejează? Ascultă luni, 21 mai, între orele 00:05 – 02:00, Serviciul de noapte cu Maria Țoghină la Radio România Actualități și asistă la un dialog despre protecția datelor personale, cu Oana Luisa Dumitru, șef Birou Relații Internaționale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Oana Luisa Dumitru sursa: youtube.com

Oana Luisa Dumitru a fost totodată speaker la diverse conferințe legate de protecția datelor cu caracter personal, precum Gala Comunicații Mobile 2017 sau conferința Protecția datelor cu caracter personal: normele europene – pe ultima sută de metri până la activarea automată organizată pe 19 martie 2018 cu sprijinul Facultății de Drept din cadrul Universității din București.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.