CITIRE

O universitate din România organizează reuniunea c...

O universitate din România organizează reuniunea cercetătorilor europeni preocupați de America Latină

Școala Națională de Studii Politice și Administrative, prin Institutul de Studii Latino-Americane din cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană, organizează cea de-a noua ediție a congresului CEISAL – „Europa, America Latină și Caraibe: 1999-2019, 20 de ani de cooperare reînnoită”. Evenimentele vor avea loc în perioada 29-31 iulie 2019, potrivit reprezentanților SNSPA.

Înființat în anul 1971, Consejo Europeo de Investigaciones Sociales de América Latina- CEISAL este o rețea care reunește principalele institute europene care au ca scop cercetarea spațiului latino-american. CEISAL reunește în prezent 38 de institute și centre de cercetare din 17 state la care s-au alăturat doi membri invitați: Fundația Profesor Andrzej Dembicz  din Varșovia și Institutul Sverdlin de Istorie și Cultură Latino-Americană din Tel Aviv. Obiectivul Consiliului este promovarea cunoașterii spațiului latino-american în statele din Europa, potrivit platformei CEISAL.

Conform organizatorilor, ediția din anul acesta a Congresului CEISAL acoperă 11 tematici generale: științe politice; relații internaționale; drept; dezvoltare; studii de gen și servicii sociale; istorie; literatură, artă, creație și cultură; sociologie; traducere și documentare; comunicare și economie.

Sursă cover foto: Descoperă


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.