13 aprilie 2021, 8:27

OMBELICO DEL MONDO. Pfizer face concedieri și mută PLANIFICAREA în România. Cum e să ții contabilitatea pentru cel mai important vaccin din lume?

Un ochi râde, altul plânge.

Cotidianul La Libre Belgique scrie că grupul farmaceutic american Pfizer urmează să concedieze 15% din personalul centrului său de distribuţie de la Zaventem (Belgia). O parte dintre activităţile acestui centru vor fi relocate în România, susține sursa citată.

Potrivit unor surse sindicale, aproximativ 38 dintre cei 238 de angajaţi de la centrul de distribuţie pe care Pfizer îl are la Zaventem (Belgia) ar urma să îşi piardă locul de muncă. Motivul avansat de conducerea companiei ar fi relocarea serviciului de planificare a aprovizionării la Bucureşti (România).

Sindicatele se declară şocate de acest anunţ făcut de Pfizer, în plină pandemie.

În replică, conducerea companiei vorbeşte despre optimizarea organizării. „În prezent explorăm opţiuni care ne vor permite să ne centralizăm mai bine resursele, să îmbunătăţim eficacitatea proceselor, continuând în acelaşi timp să oferim cele mai bune servicii. Acest lucru ar putea să se traducă prin redistribuirea unui număr de funcţii din cadrul lanţului de aprovizionare în cadrul reţelei noastre extinse”, a declarat un purtător de cuvânt de la Pfizer.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.