22 septembrie 2022, 10:31

Omul care a vorbit cel mai mult cu Putin la telefon în ultma jumătate de an, nu mai pricepe nimic: „Nimeni nu înțelege alegerile făcute de Rusia”

​„Regret profund alegerea președintelui Putin de a-și implica țara, în mod special tinerii, în război” anunțând mobilizarea rezerviștilor, a spus președintele francez Emmanuel Macron.

Decizia lui este o greșeală și va duce la izolarea în continuare a Rusiei, consideră șeful statului francez, scrie Reuters.

Președintele Franței a salutat declarațiile Chinei și Indiei care au cerut încetarea focului în Ucraina, „Și astfel Rusia este din ce în ce mai izolată și se angajează într-un război pe care ea este singura și-l dorește, un război ilegal și ilegitim. Nimeni nu înțelege astăzi alegerile făcute de Rusia”, a mai spus subliniind că alegerile lui sunt „contrare sensului istoriei, intereselor Ruseiei și evident ale comunității internaționale și conduc la izolarea Rusiei”.

„Trebuie să menținem la maximum presiunea asupra președintelui Putin pentru a înceta acest război care nu are niciun sens”, a mai spus el.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol