24 ianuarie 2021, 11:17

Opera Națională din București își suspendă spectacolele. 10 angajați sunt infectați cu COVID-19

Zece angajați ai Operei Naționale București au fost confirmați cu COVID-19. „S-a luat decizia ca tot personalul artistic să intre în studiu la domiciliu pentru următoarele 14 zile, spectacolele fiind suspendate”, se arată în comunicatul transmis de instituție.

După identificarea primei persoane testate pozitiv, toți contacții direcți ai acesteia s-au izolat la domiciliu, ulterior, după testare, și aceștia fiind confirmați pozitiv, transmit reprezentanții instituției.

ONB susține că s-au respectat măsurile de precauție

ONB precizează că s-au respectat mereu măsurile de precauție în vigoare.

„Există căi separate de acces – intrare/ieșire din instituție. A fost respectată putarea obligatorie a măștii de protecție în toate spațiile închise, precum și păstrarea distanței sociale de minimum 2 metri, au fost puse la dispoziția tuturor compartimentelor recipiente cu dezinfectanți și măști de protecție medicale”, precizează sursa citată.

În urma întrunirii Consiliului Administrativ, s-a luat decizia ca tot personalul artistic să intre în studiu la domiciliu pentru următoarele 14 zile, spectacolele fiind suspendate, urmând ca acestea să fie reprogramate la o dată ulterioară.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.