1 decembrie 2020, 14:08

Pandemia ne schimbă și sărbătoarea. Ziua Națională nu va mai fi marcată ca în fiecare an

Pandemia ne schimbă și sărbătoarea. Ziua Națională nu va mai fi marcată ca în fiecare an. Cel puțin, acesta este planul, deocamdată.

Reprezentanții Ministerului Apărării afirmă că, dacă situația epidemiologică nu se schimbă, este posibil ca Ziua Națională să fie sărbătorită în alt mod.

Ceremoniile de Ziua Națională ar putea fi anulate din cauza pandemiei de coronavirus

Toate opțiunile sunt luate în calcul

„În actualul context pandemic, sunt luate în calcul toate opțiunile. Încă nu s-a luat o decizie finală asupra modului în care se va sărbători Ziua Națională la 1 Decembrie”, a declarat Daniel Anghel, purtător de cuvânt al Ministerului Apărării, la B1TV.

”Ne gândim și că, dacă lucrurile rămân ca în momentul de față, probabil că Ziua Națională va fi sărbătorită în alt mod”, a mai spus acesta.

Chiar ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, afirma recent că 1 Decembrie ar putea fi sărbătorită în condiții speciale, din cauza pandemiei.

”Probabil că până la 1 Decembrie lucrurile nu se vor îmbunătăți substanțial și avem în calcul o variantă, astfel încât să avem un scenariu de celebrare a Zilei Naționale de asemenea în condiții impuse de pandemie”, a spus Ciucă, potrivit ziare.com.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.