12 august 2020, 10:33

Parcul IOR devine paradisul gurmanzilor în acest weekend

Românilor se pare că le place foarte mult ecuația: mâncare + aer liber + muzică = distracție, iar rețeta perfectă e să vii la festivalurile street food.

E greu să vezi oamenii mai fericiți ca la un festival de mâncare și adevărul e că aproape toți marii gânditori ai lumii au avut pasiuni gastronomice. De exemplu, Mark Twain spunea că „secretul succesului în viață este să mănânci tot ceea ce-ți place și să lași alimentele să se războiască în tine după aia”. Perfect de acord!

Pentru că încă ne mai putem bucura de vreme bună, Park Lake ne invită în parc să ne bucurăm de un mix de experiență culinară și de entertainment în mijlocul naturii. De vineri, 13 octombrie de la prânz, până duminică pe înserat, Park Lake devine punctul cel mai fierbinte și aromat din București.

Dacă tot vorbeam despre muzică, nimic nu e mai plăcut decât, după o masă copioasă, să jubilezi pe ritmurile celor mai fresh formații ale momentului. Vineri, ne întâlnim cu băieţii drăguți de la The Motans, sâmbătă cu trupa Golan care împinge toată scena în față,  iar în ultima seară petrecem alături de prietenii de la Culese din Cartier.

La street festival se vine în principal pentru mâncare, așa că vă asigurăm că organizatorii garantează că vor fi sute de preparate – burgeri, sandwich-uri, clătite, hot-dogi, plăcinte, paella și multe alte delicii pe care vă las să le descoperiți singuri.

Sursă imagine: Facebook.com/StreetFoodInThePark

Sursă imagine: Facebook.com/StreetFoodInThePark

Sursă imagine: Facebook.com/StreetFoodInThePark

Sursă imagine: Facebook.com/StreetFoodInThePark

Te-am convins? Ne vedem în acest weekend la Street Food in the Park!

[Sursă imagine: thinglink.com]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.