25 octombrie 2021, 23:32

Patru muzee din Capitală se redeschid miercuri

Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Colecțiilor de Artă, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” și Muzeul Național de Istorie a României se redeschid pentru public începând de miercuri, informează basilica.ro.

Accesul se va face cu respectarea măsurilor de siguranță impuse de starea de alertă, în grupuri de maximum trei persoane, la un interval de cinci minute.

Program temporar de vizitare

Potrivit unui anunț postat pe site-ul Muzeului Național de Artă al României, programul temporar de vizitare va fi de miercuri până duminică, în intervalul orar 11:00 – 17:00, publicul având acces în Galeria de Artă Europeană și Galeria Națională de la sediul central, precum și la Muzeul Colecțiilor de Artă.

În timpul vizitei, publicul este invitat să urmeze setul de reguli stabilite conform Ordinului de ministru nr. 2855 din 15/05/2020.

Verificați informațiile despre condițiile de vizitare pe site-urile muzeelor!

Muzeul Național al Satului va fi deschis de luni până duminică, între orele 10:00 și 18:30. Vezi condițiile în care poate fi vizitat pe site-ul oficial al instituției.

Și Muzeul Național de Istorie a României își deschide porțile de miercuri până duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00. Vezi detalii pe pagina oficială de Facebook.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.