1 martie 2024, 11:51

Pauză de weekend la lucrările de pe DN 68 A, Coșava-Coșevița

Lucrările de reparații la carosabilul de pe DN 68A, cel care ține locul ultimei porțiuni lipsă din autostrada A1, au început în urmă cu două săptămâni, în paralel cu cele de tăiere și înlăturare a arborilor periculoși pentru siguranța rutieră.

Antreprenorul care se ocupă de carosabil este Axela Construcții. La începutul acestei săptămâni, reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara precizau că lucrările respective vor mai dura doar câteva zile, iar cele de toaletare a arborilor, realizate de Ocolul Silvic Coșava, vor fi reluate la o dată ulterioară.

„În perioada 22-24 septembrie nu vor fi lucrări pe DN 68A Coșava – Coșevița (TM). Antreprenorul revine luni, 25 septembrie, pe acest sector pentru a finaliza lucrările și a închide șantierul”, au transmis reprezentanții DRDP Timișoara.

Inițial, lucrările pe drumul dintre Coșava și Coșevița ar fi trebuit să se desfășoare timp de câteva săptămâni începând din 31 iulie, însă au fost suspendate la o zi după ce începuseră. Asta pentru că în prima zi se formaseră cozi kilometrice care au produs reacții negative din partea șoferilor care au trecut prin zonă.

Lucrările au generat cozi de kilometri pe ambele sensuri de circulație. Timpul de așteptare fiind uneori și de o oră.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol