17 ianuarie 2022, 9:22

O pisică se va alătura anturajului lui Biden la Casa Albă

După ce câinele Major a produs nemulțumiri publice, în urma comportamentului său inadecvat, Joe Biden a decis să aducă și o pisică în familia de animale de la Casa Albă. Felina li se va alătura celor doi păstori germani ai familiei Biden, Champ și Major. Prima doamnă Jill Biden nu a spus exact când va sosi prietenul lor felin și nici nu a dat niciun indiciu asupra numelui.

Câinele de salvare al lui Biden, Major, a avut deja un antrenament special pentru a se pregăti pentru viața cu o pisică, ca parte a antrenamentului său de reeducare, în urma a două incidente de la Casa Albă, care s-au lăsat cu mușcături.

Prim-ministrul din Noua Zeelandă, Jacinda Ardern, l-a primit în 2017 pe Paddles, un pisoi de salvare, la scurt timp după preluarea mandatului. Paddles era polidactil, adică pisica avea gheare suplimentare care arătau ca degetele mari opozabile.

Fostul prim-ministru malaezian Najib Razak le-a permis celor patru pisici să locuiască în reședința oficială în timp ce acesta era în funcție. După ce a pierdut alegerile în 2018, a compensat incidentul prin adăugarea a cel puțin alte trei feline în familia sa.


Citește și:
Secretele pisicilor de la Casa Albă


Foto: Pisica Socks pe scaunul din Biroul Oval, The U.S. National Archives and Records Administration, NAID 6036916, no restrictions


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.