5 decembrie 2023, 17:45

Pisică, dată în urmărire pentru trafic de droguri. A evadat dintr-o închisorare de maximă siguranță

Poliția din Sri Lanka a arestat sâmbătă o pisică, pe motiv că aceasta ar fi făcut contrabandă cu droguri și cartele SIM, pe care le căra într-o pungă de plastic legată la gât. Pisica nelegiuitoare a fost prinsă de autorități și închisă în penitenciarul de maximă securitate Welikada din Colombo, capitala țării, anunță Digi24.  

Totodată, în urmă cu o săptămână, poliția din Sri Lanka a reușit să rețină și un vultur pleșuv care transporta droguri în suburbiile capitalei Colombo.

În momentul în care a fost prinsă, felina avea asupra sa două grame de heroină, două cartele SIM și un card de memorie. În ciuda faptului că a fost prinsă, ea a reușit să evadeze dumincă din camera în care era închisă. Anunțul a fost făcut luni de cotidianul local Aruna, iar știrea a făcut până acum înconjurul lumii.

Autoritățile din statul Sri Lanka duc o luptă acerbă cu traficul de droguri, rețelele fiind atât de mari încât sunt implicați chiar și ofițeri din cadrul serviciului de combatere a narcoticelor.

Sursă Foto: Digi24

Mai mult decât atât, penitenciarul de maximă securitate din Colombo a anunțat în ultimele săptămâni o creștere a numărului de persoane care aruncă în interiorul închisorii, peste zid, pachete cu droguri, telefoane mobile sau încărcătoare de telefon.

Sursă Foto: Digi24.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol