17 ianuarie 2022, 9:22

Popularitatea cuplului Harry-Meghan Markle, în picaj accelerat, după interviul acordat lui Oprah Winfrey

De făcut, au făcut-o, acum, nu mai pot da înapoi. Dar interviul pe care au decis să-l acorde celebrei Oprah Winfrey le-a făcut mai mult rău decât bine.

Popularitatea Prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, a scăzut dramatic după difuzarea interviului realizat de Oprah, potrivit unui sondaj publicat vineri în Marea Britanie. Meghan i-a acuzat pe membrii familiei regale de rasism, atitudine distantă și indiferentă, lipsă de sprijin – chestiuni care au împins-o spre gânduri suicidare.

Interviul difuzat de CBS a provocat o criză în sânul monarhiei și potrivit sondajului realizat de YouGov, Harry și Meghan au pierdut simpatia publicului.

În ceea ce-l privește pe Harry, 48% dintre cei 1.664 de respondenți au o opinie negativă despre Prinț, comparativ cu 45% care sunt în favoarea acestuia. Pentru prima dată raportul este negativ, iar popularitatea a scăzut cu 15 procente față de săptămâna precedentă.

Doar trei din 10 persoane au o impresie pozitivă despre Meghan – 58% dintre respondenți și-au format o imagine negativă, scrie Reuters.

Singurul membru al familiei regale care a pierdut din popularitate, în afară de Harry și Meghan, este Prințul Charles. 42% dintre britanici au o părere prostă despre el, iar 49% îl apreciează.

Regina este simpatizată de 80% dintre respondenți, iar Prințul William și soția sa Kate au primit răspunsuri pozitive de la două treimi dintre participanții la sondaj.

Sursa foto: captură video

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.