CITIRE

Povestea Institutului „Ana Aslan”, primul din lume...

Povestea Institutului „Ana Aslan”, primul din lume de acest fel

Fondat în anul 1962, Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie a fost primul din lume în acest domeniu urmând ca în anul 1992, să îi poarte numele celei care l-a înființat și care l-a consacrat – Acad. Prof. Dr. Ana Aslan.

Institutul se remarcă prin confortul interior și prin personalul de excepție ce își desfășoară activitatea într-un decor natural mirific pe o suprafață de 33 ha, la Otopeni. Edițiadedimineață.ro vă invită să cunoașteți povestea din spatele institutului și cum puteți beneficia de formula magică a tinereții, anume cura Aslan.

Oamenii care aleg să se trateze aici revin cu drag și în următorii ani deoarece aici găsesc, pe lângă servicii medicale de excepție, și suportul moral de care au nevoie. De asemenea, speranța de viață crește considerabil, iar majoritatea pacienților mărturisesc că le-au fost depășite cu mult așteptările.

Așa cum spunea Ana Aslan, „să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești”.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

  1. Ionescu Gabriela

    19 mai

    Am fost acum vreo 10 ani la institut. Două săptămâni. Excelent. Acum am auzit ca deja l-au luat francezii. Oare este tot asa cum era acum 10-12 ani?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

INSTAGRAM
URMĂREŞTE-NE PE INSTAGRAM