13 iunie 2021, 11:41

Povestea Institutului „Ana Aslan”, primul din lume de acest fel

Fondat în anul 1962, Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie a fost primul din lume în acest domeniu urmând ca în anul 1992, să îi poarte numele celei care l-a înființat și care l-a consacrat – Acad. Prof. Dr. Ana Aslan.

Institutul se remarcă prin confortul interior și prin personalul de excepție ce își desfășoară activitatea într-un decor natural mirific pe o suprafață de 33 ha, la Otopeni. Edițiadedimineață.ro vă invită să cunoașteți povestea din spatele institutului și cum puteți beneficia de formula magică a tinereții, anume cura Aslan.

Oamenii care aleg să se trateze aici revin cu drag și în următorii ani deoarece aici găsesc, pe lângă servicii medicale de excepție, și suportul moral de care au nevoie. De asemenea, speranța de viață crește considerabil, iar majoritatea pacienților mărturisesc că le-au fost depășite cu mult așteptările.

Așa cum spunea Ana Aslan, „să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești”.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

 1. Ionescu Gabriela

  19 mai

  Am fost acum vreo 10 ani la institut. Două săptămâni. Excelent. Acum am auzit ca deja l-au luat francezii. Oare este tot asa cum era acum 10-12 ani?

  • Fundatia Ana Aslan

   2 iulie

   Institutul este al statului roman , mai exact al Ministerului sanatatii.

 2. Dinca Emanuela

  30 mai

  INGG „Ana Aslan” este un loc mirific, dătător de viata, speranta, revigorare, caldura sufleteasca, care se reinventeaza, se redefineste in tinerețea si frumusețea vârstei ințelepciunii pe care seniorii nostri o simt atunci cand pașesc spre „poarta” deschisa acum 66 de Dna Acad. Prof. Dr. Ana Aslan.

 3. Dinca Emanuela

  30 mai

  INGG „Ana Aslan” este un loc mirific, dătător de viata, speranta, revigorare, caldura sufleteasca, ce se reinventeaza, se redefineste in tinerețea si frumusețea vârstei ințelepciunii pe care seniorii nostri o simt atunci cand pașesc spre „poarta” deschisa acum 66 de Dna Acad. Prof. Dr. Ana Aslan.

 4. Rusescu Nicoleta

  5 iulie

  Ma numesc Rusescu Nicoleta, am 50 ani și o sănătate șubred. Cum pot ajunge și eu sa beneficiez de acest loc mirific, de care am auzit atâtea lucruri frumoase?! Va mulțumesc anticipat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.