16 mai 2021, 12:09

Povestea unui câine pierdut care și-a așteptat stăpânii patru ani

Un cățel pierdut a stat timp de patru ani în același loc să-și aștepte stăpânii. Povestea acestuia a devenit virală atunci când mai multe poze cu el așteptând pe marginea unui drum din districtul Mueang (Thailanda) s-au distribuit rapid pe Facebook.

Chiar dacă inițial câinele părea că ar fi abandonat, un localnic a decis să-l posteze pe internet, povestind că mai multe zilele la rând animalul nu s-a mișcat de la locul lui chiar dacă o femeie vine regulat să-i ofere hrană.

Omul a început astfel să întrebe pe toată lumea despre soarta cățelului pe care vecinii chiar l-au botezat Leo. Astfel, nu mică i-a fost uimirea atunci când a descoperit faptul că animalul nu părăsise locul de patru ani. Tânărul a descoperit și faptul că Leo suferea de o afecțiune a pielii și chiar dacă era bine hrănit, era destul de slab.

Tânărul a aflat și faptul că femeia (Saowalak Pinnuchawet) care se ocupa zilnic să-i ducă de mâncare cățelului a încercat în nenumărate rânduri să-l ia acasă însă acesta fugea mereu în același loc, așa că a decis să-i ducă doar apă și mâncare în fiecare zi.

Sursă foto: adevaruldeazi.ro

Foarte impresionat de cele aflate despre Leo tânărul Anuchit a hotărât să-i facă povestea cunoscută pe Facebook, iar spre uimirea lui aceasta a devenit virală în foarte scurt timp.

Așadar, după ceva zile acesta a fost contactat de către o familie care i-a precizat faptul că Leo seamănă foarte bine cu animalul pe care-l pierduseră ei în urmă cu circa patru ani.

Familia ar fi decis să ia cățelul cu ei într-o excursie, iar la o benzinărie acesta s-ar fi pierdut fără ca membrii familiei să realizeze pe moment dispariția lui. Din păcate atunci când au observat se aflau mult prea departe și dintr-un anume motiv nu s-au întors.

În prezent vecinii care l-au îngrijit nu au vrut să-l înapoieze întrucât ei și cățelul au format o conexiune aparte. Așa că presupusul proprietar s-a oferit doar să ajute cu bani pentru îngrijirea lui Leo de fiecare dată când va fi necesar, conform celor de la adevaruldeazi.ro.

Sursă foto cover: adevaruldeazi.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.