22 aprilie 2021, 14:08

Predicția lui Bill Gates: “Numărul morților va fi mai mare decât în această pandemie!”

O nouă predicție marca Bill Gates. Cum prima, cea legată de actuala pandemie, i-a cam ieșit, nu putem decât să ne cutremurăm.  În viziunea lui, lucrurile nu arată deloc grozav.

Bill Gates avertizează că lumea se va confrunta cu alte două dezastre.

„Vor fi mai mulți morți decât în această pandemie“, spune el într-un interviu.

Predicția lui Bill Gates. Schimbările climatice și „bioterorismul“

Într-un interviu cu Derek Muller, gazda canalului de YouTube Veritasium, șeful Microsoft a făcut o nouă predicție sumbră. El crede că schimbările climatice și „bioterorismul“ reprezintă cele mai mari viitoare amenințări la adresa omenirii. O predicție marca Bill Gates în nota obișnuită, pesimistă, dar totodată și o analiză lucidă.

Una este schimbarea climatică. În fiecare an, aceasta va provoca un număr de morți mai mare decât am avut în această pandemie“, spune Bill Gates, definind apoi un alt pericol, pe care el îl numește „bioterorism“: „Cineva care dorește să provoace daune mari ar putea să creeze un virus mortal. Probabilitatea de a ne confrunta cu acesta este mult mai mare decât epidemiile cauzate în mod natural, precum cea actuală“.

Gates susține că nu există nicio modalitate prin care oamenii să poată opri viitoarele pandemii, deși a adăugat că „am putea să ne pregătim, astfel încât să nu mai avem niciodată un număr de morți ca acum“, scrie alephnews.ro.

Am evitat răspândirea Ebola și printr-un mare noroc

În 2015, în cdrul unei conferințe Ted, dar și cu alte ocazii, Bill Gates a vorbit despre ce ni se întâmplă azi. „În 2014 omenirea a evitat răspândirea la nivel global a epidemiei de Ebola, datorită miilor de lucrători medicali altruiști și, sincer, datorită unui mare noroc. În retrospectivă știm ce trebuia făcut mai bine„. Bill Gates sugera atunci că era momentul ca omenirea să pună toate ideile bune în practică, de la planificare la cercetarea vaccinurilor și la formarea personalului medical. El spune: „Nu e trebuie să intrăm în panică, dar trebuie să ne punem pe treabă.

Unii l-au ascultat. Cei mai mulți, nu.

Citește și:

Până la urmă, de când ”tropăie” prin Europa noul coronavirus? Noiembrie, septembrie sau martie 2019?


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.