13 aprilie 2021, 7:54

Premieră la Nottara. „O haită de sfinţi”, în regia lui Vlad Zamfirescu

Redeschis recent, Teatrul Nottara își va aștepta peste câteva zile spectatorii pentru o premieră.

„O haită de sfinţi”, de Neil LaBute, în regia lui Vlad Zamfirescu, va avea primele spectacole  pe 13 şi 14 februarie, la Sala „George Constantin” a Teatrului Nottara.

„O haită de sfinţi” este o poveste puternică, despre forţa vieţii şi a morţii, despre păcate, despre o societate în derivă, în care e din ce în ce mai greu să-ţi găseşti locul, potrivit sinopsisului spectacolului.

Din distribuţie fac parte actorii Şerban Gomoi, Dan Bordeianu / Rareş Andrici, Laura Vasiliu / Diana Roman, Cerasela Iosifescu / Luminiţa Erga.

Premieră la Nottara. „O haită de sfinţi”. Trei poveşti, trei destine, trei tragedii

Universul din  „O haită de sfinţi” e bolnav. E negru. E fascinat de autodistrugere.

Într-o lume aflată într-una dintre cele mai grave crize ale modernităţii, povestea celor patru oameni din piesa ‘O haită de sfinţi’, cu titlul original ‘Bash’, a lui Neil LaBute, se dezvăluie într-o lumină fascinantă.

Trei poveşti, trei destine, trei tragedii. Oameni aflaţi la o răscruce a propriilor vieţi privesc înapoi şi dezvăluie… crime. Crime care li s-au săpat în conştiinţe şi care-i împiedică să meargă mai departe. Crime pe care le poartă cu ei ca pe o povară cumplită, într-o lume măcinată de ipocrizie şi înecată în consumerism.

Un bărbat care-şi ucide fetiţa, un cuplu care-şi începe călătoria prin viaţă cu o moarte, o fată care, ca o Medee rătăcită în secolul XXI, omoară ca să se răzbune pe bărbatul pe care l-a iubit.

Biletele se găsesc la agenția teatrului sau pe site-ul nottara.ro

Foto: FB Vlad Zamfirescu

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.