28 mai 2022, 1:36

Prezentator TV, dat afară de la interviul cu Adele pentru că nu-i ascultase albumul

Prezentatorul Matt Doran de la Channel 7 din Australia a zburat de la Sydney la Londra, pe 4 noiembrie, pentru a o întâlni pe Adele, pentru singurul ei interviu australian despre noul album, „30”.

Dar, după ce prezentatorul a recunoscut în timpul interviului că nu a ascultat albumul, reprezentanții de la compania Sony au oprit filmările. Doran s-a scuzat și a spus că a ratat e-mail-ul care conține piesele muzicale, pentru a le asculta în avanpremieră.

„A fost o neglijență, dar nu o neglijență intenționată. Acesta este cel mai important e-mail pe care l-am ratat vreodată”, a spus Matt Doran.

El a negat că ar fi fost suspendat de la Channel 7. Călătoria lui Doran cu doi colegi la Londra a făcut parte dintr-un pachet de drepturi de autor care a costat rețeaua de televiziune 700.000 de dolari americani.

Pe de altă parte, Adele i-a convins pe cei de la Spotify să nu-i „amestece” albumul în aplicație. Piesele vor fi redate în ordinea gândită de artistă și utilizatorii nu vor avea posibilitatea de a alege o altă succesiune a melodiilor decât dacă vor apăsa separat pe fiecare piesă.

Sursa: BBC (via DoR)


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol