CITIRE

Primele dezvăluiri despre Samsung Galaxy S10. Tot ...

Primele dezvăluiri despre Samsung Galaxy S10. Tot ce trebuie să știm despre viitorul smartphone

Au început deja dezvăluirile cu privire la primele detalii privind noul smartphone pe care Samsung urmează să-l lanseze, respectiv varianta Galaxy S10.

Se pare că ecranul Infinity Display va fi menţinut în roul de caracteristică principală de design în ceea ce priveşte partea din faţă a smartphone-ului. Asta înseamnă că împătimiţii telefoanelor produse de gigantul sud-coreean mai au de aşteptat încă o generaţie pentru a putea vedea un design nou, regândit, care să facă cu adevărat trecerea spre un nou look, potrivit phonearena.com.

Dimensiunile luate în calcul de Samsung pentru display-urile noilor terminale S10 sunt de 5,8 inci pentru varianta normală şi de 6,3 inci pentru varianta mai mare, S10+. Asta înseamnă că noile flagship-uri vor avea ecrane ceva mai mari decât variantele precedente, care pot fi cumpărate la ora actuală de la retaileri şi de la operatorii telecom din ţară.

sursa: T3.com

O altă veste importantă care priveşte noul S10 este faptul că Samsung ia serios în consderare introducerea unei camere frontale de mapare 3D a feţei, similară celei de pe iPhone X, pentru o deblocare mai facilă cu faţa a terminalului care va fi lansat, cel mai probabil, în luna februarie a anului viitor.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.