16 iunie 2021, 20:36

Primele informaţii despre viitorul ceas Facebook

Primele informaţii despre viitorul ceas Facebook vin să prefigureze un produs deosebit de tot ceea ce există pe piaţă în acest moment, cu funcţii care-l fac pe acesta să se diferenţieze cu uşurinţă.

Se ştie încă din urmă cu mai multe luni că Facebook are în lucru un smartwatch, însă, până acum, informaţiile concrete despre produs au lipsit. Surse din cadrul companiei, citate de The Verge, scot acum la iveală faptul că Facebook va avea o abordare foarte îndrăzneaţă, cu idei originale.

În primul rând, viitorul smartwatch Facebook va avea un ecran detaşabil cu două camere. Ecranul, cu tot cu camerele din dotare, va putea fi desprins de la mână şi folosit pentru a face poze şi a filma, notează news.ro.

Bineînţeles, conţinutul capturat astfel va putea fi postat cu uşurinţă pe Facebook sau Instagram.

Va exista o cameră foto frontală 1080, care va putea fi folosită exclusiv pentru comunicare video. Pentru fotografii şi filmări, va fi disponibilă cea de-a doua cameră, de pe spatele ceasului.

Facebook mai are o idee interesantă – negociază cu diverşi producători crearea unor accesorii care să facă posibilă ataşarea cadranului cu cele două camere foto pe diverse obiecte, precum rucsacuri sau biciclete.

Nu vor lipsi nici funcţiile clasice ale accesoriilor de fitness şi sănătate, precum măsurarea pulsului.

Planurile Facebook prevăd lansarea unei prime versiuni a smartwatch-ului undeva în vara anului viitor.

sursa foto: Pexels


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.