6 iunie 2020, 14:51

Primul magazin gol din România – inițiativă umanitară de excepție

Mall-ul Promenada din București a deschis primul magazin Empty Shop din România în parteneriat cu organizația Let’s Do It, România!.

Conceptul este total diferit de tot ce ai văzut până acum! Unicitatea magazinului constă în faptul că vizitatorii și clienții mall-urilor sunt invitați să umple rafturile cu haine pe care nu le mai poartă, nu să le golească. Hainele vor fi apoi donate comunităților în care riscul de abandon școlar este foarte ridicat din cauza lipsei unor bunuri materiale de bază, alimentele sau îmbrăcămintea pentru copiii.

sursa businesscover.ro

„Prin deschiderea The Empty Shop și a celorlalte 12 puncte de colectare în mall-urile noastre din țară ne-am propus să derulăm cea mai amplă campanie de strângere de haine: 30 de tone în două săptămâni. Zilnic, sute de mii de oameni trec pragul centrelor noastre comerciale din toată țara, pentru cumpărături, în drum spre serviciu, pentru a lua masa sau pentru a se relaxa. Acum le lansăm și o provocare: de a dărui în beneficiul persoanele cu posibilități materiale reduse”, a declarat Corina Olteanu, Group PR Manager NEPI Rockastle, conform Let’s Do It, Romania!.

sursa businesscover.ro

Hainele colectate vor fi sortate cu ajutorul a 50 de voluntari, apoi vor fi curățate și livrate la 1.000 de familii nevoiașe din județele Maramureș, Neamț, Iași, Constanța, Târgu Jiu, Călărași și Ialomița, conform Let’s Do It, Romania !.

Magazinul Empty este situat la nivelul 1 al mall-ului Promenada și va rămâne deschis până la data de 18 aprilie între orele 10:00 și 22:00. Celelalte puncte de colectare vor fi organizate în centrele comerciale City Park Constanța, Shopping City Timișoara, Shopping City Galați, Mall Brăila, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Deva, Shopping Mall Aurora (Buzău), Shopping City Târgu Jiu , Centrul comercial Severin, Shopping City Râmnicu Vâlcea și Shopping City Sibiu.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.