13 iulie 2020, 15:42

Prințul Charles, mesaj după ce a fost vindecat de COVID-19: Este o experienţă ciudată, frustrantă şi dezolantă

Moștenitorul tronului Marii Britanii, Prințul Charles a transmis un mesaj după ce a ieșit din autoizolare.

Prințul, în vârstă de 71 de ani, a fost testat pozitiv cu coronavirus și deși s-a recuperat, este în continuare într-o stare de distanțare socială și izolare generală. Soția sa Camilla, 72 de ani, care a fost testată negativ, rămâne în autoizolare până la finalul săptămânii în caz că dezvoltă simptome, prezintă hotnews.ro.

Aşa cum am învăţat cu toţii, aceasta este o experienţă ciudată, frustrantă şi dezolantă, când prezenţa familiei şi a prietenilor nu mai este posibilă, iar structurile normale ale vieţii noastre sunt dintr-o dată eliminate„, a spus acesta.

Într-o perioadă fără precedent şi atât de îngrijorătoare din vieţile tuturor, eu şi soţia mea ne gândim mai ales la aceia care şi-au pierdut rudele în aceste circumstanţe foarte dificile şi speciale şi la aceia care sunt afectaţi de boală, izolare şi singurătate„, a continuat prinţul Charles.

Prințul i-a lăudat pe angajați din sistemul medical, despre care spune că, sub un risc enorm, ”devotamentul altruist și total” au făcut națiunea mândră.

sursa foto: ea.md


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.