5 decembrie 2020, 19:39

Prognoza meteo. Adio, vară! Temperaturile scad, iar toamna își face simțită prezența

Ne aflăm la jumătatea lunii septembrie, iar temperaturile din termometre arată de parcă am fi încă în luna august. Cu toate acestea, meteorologii au vești destul de triste pentru cei care încă nu s-au săturat de vară.

Atmosfera va deveni din ce în ce mai rece în prag de weekend, când va ploua în mai multe regiuni ale țării, iar temperaturile vor scădea drastic cu mai mult de 10 grade Celsius.

Potrivit Digi24, astăzi vremea va fi frumoasă și caldă, îndeosebi în zonele de câmpie, acolo unde maxima va urca chiar și până la 32 de grade. Cerul va fi lipsit de nori, iar vântul va adia slab, intesificări fiind resimțite mai ales în sud-vestul țării și în zonele montane.

În Capitală, vremea va fi ca de vară, maxima fiind de 32 de grade Celsius. Vântul va adia slab, iar presiunea atmosferică va fi scăzută.

La munte vremea va fi caldă, vântul își va face simțită prezența pe creste, însă de vineri seară va ploua în toată regiunea Carpaților Orientali. Tot de vineri și atmosfera se va mai răci dinspre masivele nordice, iar sâmbătă, temperaturile vor scădea în toată aria montană.

Nici la mare temperaturile nu vor mai depăși 21 de grade Celcius, iar vreme de plajă va mai fi doar până vineri, când apa mării va avea 21 și 23 de grade.

Sursă Foto: stiri.botosani.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.