27 februarie 2021, 3:10

Proiect pentru bucureșteni: Vor beneficia de un tichet de 50 RON pentru a merge la restaurant

Un proiect de hotărâre de Consiliu General al Municipiului București, inițiat de liderul consilierilor generali ALDE, Tudor Tim Ionescu, se referă la un beneficiu pentru bucureștenii de peste 14 ani și anume un tichet în valoare de 50 RON pe care îl vor putea folosi în orice restaurant sau cafenea de pe raza Capitalei.

Nu putem asista impasibili cum sectorul HoReCa suferă fără să fie sprijinit de nimeni în această perioadă atât de grea. De 4 luni de zile, acest sector în care activează sute de mii de oameni este afectat, iar antreprenorii nu primesc niciun sprijin din partea autorităților, ci doar scuze și restricții. Consider că este responsabilitatea noastră, ca aleși ai cetățenilor, dar și ca liberali, să venim cu măsuri de susținere a sectorului HoReCa și pentru asta am depus un proiect de hotărâre prin care toți cetățenii bucuresteni de peste 14 ani vor beneficia de un tichet de 50 de lei pe care să-l poată folosi în orice cafenea sau restaurant de pe raza Municipiului București„, a spus Tudor Ionescu, informează rfi.ro.

Conform acestuia, proiectul vine în ajutorul antreprenorilor, angajații acestora. Totodată, cetățenii vor avea posibilitatea de a „petrece un moment relaxant în aer liber într-o locație unde să poată realiza această consumație și indirect”.

Proiectul de hotărâre este susținut, prin semnătură, de toți consilierii generali ai ALDE.

Guvernul britanic va acorda populaţiei un voucher cu o reducere de 10 lire sterline pentru fiecare persoană, inclusiv copiii, pentru cine va lua masa în oraş.

sursa foto: bautura-online.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.