1 iulie 2022, 21:43

Punct și de la capăt. Noi strategii pentru piața soluțiilor complete pentru tratarea deșeurilor menajere

Pentru noi, CTE SOLUTION – UTILAJE SPECIALIZATE, anul 2020 a însemnat mai mult decât să încercăm să găsim soluții situațiilor punctuale generate de efectele restricțiilor și blocajelor cauzate de epidemia COVID-19.

A fost anul regândirii unor noi strategii de abordare a pieței de distribuție a echipamentelor și soluțiilor complete pentru serviciile municipal de colectare și tratare a deșeurilor menajere, de curățenie și mentenanță stradală, deszăpezire și alte servicii de acest gen prestate de salubriști și companiile de profil.

A fost anul în care am inaugurat noul nostrum sediu situate în localitatea Ciorogîrla din județul Ilfov, compus din spații de birouri, hala de service și spații externe de parcare și depozitare a echipamentelor pe care le distribuim.

A fost anul care a încununat efortul întregii echipe de vânzări prin semnarea unor contracte semnificative și livrarea unor flote de utilaje și facilități de procesare deșeuri – care ne vor ajuta pentru următorii ani să ne consolidăm poziția privilegiată de distribuitor de echipamente și soluții pe domeniul utilajelor de construcții și salubritate/reciclare deșeuri.

Un astfel de proiect încheiat ”just in time” este cel demarat alături de un important partener de afaceri al companiei noastre – prestigioasa companie românească de salubrizare S.C. SUPERCOM S.A, care a achiziționat în luna decembrie 2020 o flotă de 24 de echipamente noi care urmează să fie operate într-un important oraș transilvănean – CLUJ.

Suntem onorați să ne regăsim pe lista partenerilor pentru soluții de salubrizare și curățenie stradală ale unui operator de talia acestei companii, având în vedere că portofoliul nostru de furizori cuprinde numai soluții premium fabricate de producători consacrați în domeniu: echipamente de curățenie stradală și colectarea de deșeuri furnizate de FAUN și ZOELLER, sisteme de spălare cu presiune a drumurilor furnizate de FIEDLER, echipamente de deszăpezire furnizate de AEBI-SCHMIDT, bene și sisteme de manipulare ale containerelor de mari dimensiuni fabricate de MEILLER KIPPER, etc.

Așadar, plecăm la drum încrezători în succesul nostru în noul an ce abia începe, privind cu satisfacție către ceea ce am reușit să realizăm în cei mai bine de 10 ani de existență ai companiei noastre.

Vă așteptăm alături de noi, să construim o Românie mai curată.

La mulți ani! #ReusimImpreuna

CTE Solution Utilaje Specializate

Ciorogarla, Şos. Bucureşti nr. 57, Jud. Ilfov

www.ctesolution.ro

facebook.com/CTESolution


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol