22 octombrie 2021, 10:21

Rapper-ul american Kanye West s-a plictisit de numele său

Rapper-ul american Kanye West a depus documentele legale pentru a-și schimba numele oficial. Probabil nu mai știa cu ce să atragă atenția fanilor….

n cererea sa adresată Curții Superioare din Los Angeles, West cere schimbarea numelui său complet – Kanye Omari West – doar în Ye, fără alt prenume sau prenume, invocând “motive personale”. Un judecător va trebui acum să aprobe cererea, scrie USA Today.

El anunțase anterior schimbarea numelui în 2018, scriind pe Twitter că el este „ființa cunoscută în mod oficial sub numele de Kanye West. Eu sunt Ye ”.

Explicând schimbarea într-un interviu la radio din acel an, el a spus: “Cred că voi’ este cel mai des folosit cuvânt din Biblie, iar în Biblie aceasta înseamnă voi’. Deci eu sunt tu, suntem noi, suntem noi.” El a spus că numele său “a plecat de la Kanye, care înseamnă singurul, la doar Ye – fiind doar o reflectare a binelui nostru, a răului nostru, a confuziei noastre, a tuturor”. Acela a fost titlul albumului pe care l-a lansat în acel an.

Se așteaptă ca West să lanseze al zecelea album de studio, Donda, în această săptămână, după un play-back al acestuia pe stadionul Soldier Field, în orașul său natal Chicago, joia trecută.

În februarie 2021, West și soția Kim Kardashian West au anunțat că vor divorța după aproape șapte ani de căsătorie. Ei au împreună patru copii: North, șapte ani, Saint, cinci, Chicago, trei și Psalm, doi.

În noiembrie 2020, West a fost candidat la președinția Statelor Unite, obținând circa 60.000 de voturi în cele 12 state unde numele său era pe buletinul de vot, cele mai multe 10.256 în Tennessee, ceea ce l-a plasat pe locul 4 în acel stat.

West și-a declarat intenția de a candida la președinție din nou la viitoarele alegeri din 2024.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.