21 iunie 2024, 8:08

Rapperiţa americană Nicki Minaj a fost reţinută pe aeroportul Schiphol, din Amsterdam, pentru posesie de droguri

Rapperiţa americană Nicki Minaj a declarat că a fost reţinută sâmbătă pe aeroportul Schiphol din Amsterdam sub acuzaţia de posesie de droguri uşoare, relatează Reuters.

Minaj, în vârstă de 41 de ani, a fost reţinută cu câteva ore înainte de a susţine un concert în Manchester, Anglia. Cântăreaţa a postat pe platforma de socializare X o înregistrare video în care pare să i se spună de către un angajat de la Schiphol că poliţia vrea să-i percheziţioneze toate bagajele.

Poliţia militară olandeză a confirmat sâmbătă că o femeie americană în vârstă de 41 de ani a fost reţinută pentru posesie de droguri uşoare, adăugând că este interzisă scoaterea unor astfel de substanţe din Olanda. Poliţia nu a confirmat numele suspectei, dar a precizat că aceasta se află în continuare în arest în aşteptarea unei anchete.

Fostul jurat de la „American Idol” a susţinut joi un spectacol în Ziggo Dome din Amsterdam şi urmează să revină acolo pentru un alt spectacol pe 2 iunie. Preluare: Agerpres

UPDATE Rapperiţa  americană, născută în Trinidad, a părăsit Olanda după ce a fost reținută pentru scurt timp pe aeroportul din Amsterdam pentru că a încercat să facă treacă de vamă cu o cantitate mică de droguri ușoare, a relatat portalul de informații nu.nl.

Potrivit publicației online, în urma consultărilor dintre poliție și parchet, cântăreața a fost amendată cu 350 de euro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol