20 februarie 2020, 1:36

Răsturnare în box office: Black Panther învinge Deadpool

Black Panther urcă în topul filmelor SF, ocupând cea de a cincea poziție în clasamentul celor mai profitabile weekenduri de lansare.

sursa: https://palarisme.ro

După Star Wars: The Force Awakens – 248 milioane dolari, Star Wars: The Last Jedi – 220 milioane dolari, Jurassic World – 208.8 milioane dolari și The Avengers – 207.4 milioane dolari, filmul celor de la Marvel a întrecut așteptările criticilor de film, iar încasările impresionante au demonstrat acest lucru.

Black Panther este un film în care super eroii sunt persoane de culoare, o alegere prin care regizorul încearcă să combată termenul de whitewashing – folosit în ultima perioadă pentru situații tensionate de la Hollywood în care albii au jucat în roluri de negri, asiatici sau perși. Deși filmul e pe departe de a rezolva această problemă în industria cinematografică, această peliculă realizată de Ryan Coogler a reușit să înregistreze încasări de 235 de milioane de dolari.

sursa: http://eurodenik.cz

„Pantera neagră” urmăreşte povestea lui T’Challa care după moartea tatălui său, Regele din Wakanda, se reîntoarce acasă la poporul african izolat, dar extrem de avansat din perspectivă tehnologică pentru a-şi lua locul cuvenit de rege. În momentul în care un vechi şi puternic adversar reapare, puterea lui T’Challa e testată, acesta fiind atras într-un conflict major, care pune în pericol soarta Wakandei şi a întregii lumi.

Se presupune că Black Panther ar fi trebuit să aibă încasări între 100-120 de milioane de dolari în primul weekend, însă după lansarea în 4020 de cinematografe din Statele Unite, acesta a întrecut așteptările, având mai multe aprecieri decât filmul Deadpool.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.