CITIRE

Război între Blackberry și Facebook. Compania lui ...

Război între Blackberry și Facebook. Compania lui Zuckerberg ar putea fi închisă

Facebook, WhatsApp şi Instagram ar putea să fie închise. Blackberry a dat în judecată compania fondată de Mark Zuckerberg pe care o acuză că i-a încălcat cu bună ştiinţă proprietatea intelectuală.

BlackBerry pretinde că Facebook foloseşte în aplicaţiile sale fără a acoperi partea de securitate, unele caracteristici ale interfeţei grafice şi mai multe opţiuni ce ţin de funcţionalitate propriu-zisă a acestora. Cel mai probabil cele două companii vor ajunge la o înțelegere. Fie Facebook va fi de acord să plătească pentru brevetele deţinute de BlackBerry, fie va găsi nişte brevete proprii pentru care să iniţieze propriul proces pentru a anula acţiunea celor de la BlackBerry. Totuși în cazul în care justiţia americană dă câştig de cauză canadienilor de la BlackBerry, Facebook, Whatsapp şi Instagram şi-ar putea opri activitatea.

sursa: scmp.com

Această situație nu este una neobișnuită. În trecut au existat și alte companii care au încercat să se reinventeze atunci când s-au aflat pe o pantă descendentă. Au făcut-o Yahoo! cu Facebook în 2012, Nokia cu Apple în 2016, iar exemplele ar putea continua.

În prezent, aproximativ 4 miliarde de oameni folosesc Facebook, Facebook Messenger şi subsidiarele sale, WhatsApp şi Instagram. 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.