14 aprilie 2024, 13:30

Reduceri de primăvară la trenurile internaționale CFR. Discounturi de 15% pentru călători

În perioada 20 februarie – 5 martie 2024, călătorii care cumpără Interrail Global Pass și Interrail One Country Pass vor primi o reducere de 15% la călătoriile cu trenul.

Aceste oferte promoționale se adresează tuturor categoriilor de călători: adulți, tineri, copii și seniori. Cu Interrail pasagerii vor putea descoperi peste 30.000 de destinații din 33 de țări din Europa.

Ofertele Interrail Global Pass pot fi achiziționate de la casele de bilete din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional. Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale, cei interesați pot accesa site-ul https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional / Oferte / Interrail și pe http://www.interrail.eu/.

Pass-urile Interrail Global și Interrail One Country cu 15% reducere pot fi restituite sau schimbate similar Pass-urilor cu preț întreg. Prețurile promoționale nu se aplică pentru One Country Pass Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Elveția și German Rail Pass.

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători “CFR Călători” S.A. este operatorul național feroviar a cărui principală activitate este transportul public de călători pe calea ferată.

CFR Călători contribuie la libera circulație a persoanelor în interiorul și în afara țării, în condiții de siguranță și confort fiind un mijloc de transport sustenabil și prietenos cu mediul.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol