16 iunie 2024, 20:45

Revelion cu muziă lăutărească la Prima TV

Muzica autentică de taraf este cea care a însuflețit petrecerile românilor de peste 200 de ani, iar astăzi este așezată la loc de cinste în Patrimoniul Cultural al României. În Noaptea dintre Ani, postul de televiziune din portofoliul Grupului Clever  a pregătit un Program Special de Revelion și vă propune să pășiți în Anul Nou cu Muzică Veche Lăutărească.

De la 22:00, telespectatorii sunt invitați să petreacă alături de Cove,  amfitrionul Programului Special de Revelion de la Prima TV, 2 ore cu muzică autentică lăutărească și interpreți talentați. Gabriel Coveșeanu (Cove) va avea alături de el Taraful  București și trei soliști de muzică lăutărească ce provin din trei generații diferite, o dovadă temeinică a faptului că muzica de acest gen are continuitate.

Producătorii programului au ales 30 de melodii legendare lăutărești, cântate în trecut de Barbu Lăutaru, Maria Tănase, Zavaidoc, Fărâmiță Lambru sau Romica Puceanu. Titlurile acestor melodii au fost trecute pe câte un cartonaș numerotat de la 1 la 30,  iar soliștii au tras la sorți câte cinci melodii pe care le-au aranjat într-un colaj și le-au interpretat live, spre bucuria celor prezenți. Toate melodiile cântate în Programul Special de Revelion de la Prima TV vor fi interpretate LIVE!

Alături de muzica lăutărească, telespectatorii Prima TV vor putea savura momente speciale oferite de invitații noștri: Vlad Grigorescu cu un număr impresionant de mentalism, Alina Statie o olteancă talentată din Balș cu o voce extraordinarăși Andrei Duban, cu un moment umoristic interactiv.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol