7 iunie 2020, 5:39

Revoluția începe în Pădurea verde a Timișoarei!

Joi, 31 mai, la ora 18.00, mare festival mare, începe la Timișoara. E Revolution, festivalul atât de așteptat de tineri, care va avea loc la Muzeul Satului, în „țara minunilor” lângă Pădurea Verde.

sursa: facebook.com

La Revolution, totul se traduce în viteză și sunet. Șapte scene, artiști naționali și internaționali de renume, artă, dans, relaxare, sau altfel spus – libertate de a fi tu însuți – ăsta pare a fi conceptul avangardist pe care acest festival îl aduce în România.

sursa: facebook.com

Pentru a satisface gusturi cât mai variate, au fost amenajate mai multe zone pentru zilele de 31 mai – 2 iunie (Music Guru, Electric Apex, Xtreme Music, 33/45 RPM stage, Lake House, Lunatica, BOB stage, Chill Zone, Workshop Zone, Gaia Trance Zone și multe altele) în care cei veniți pot petrece până-n zori pe cele mai fresh bituri, să se relaxeze sau să participe la diferite activități, toate într-un cadru rupt din poveștile cu tărâmuri fermecate.

sursa: facebook.com

Gogol Bordello, Dub FX, Wilkinson, Mortiis, 1000mods, Nicole Moudaber, Raresh, Barac b2b Gescu sunt doar o parte din artiștii care vor menține seara vie. Organizatorii au anunțat că au pregătit și două scene care sunt neobișnuite: „fie că vorbim despre puritani ai vinilului sau underground până la măduvă, te așteaptă un deliciu la 33/45 sau BOB zone”, transmit aceștia.

33/45 e o zonă-concept a festivalului, denumită astfel după viteza de revoluție a aproape oricărui disc. Mai interesant e că publicul va avea ocazia să cumpere plăci de la Viniloteca și TK, iar line-up-ul, în ordine alfabetică conține: Angel, Klaus, KJK, Mitzko, Mr. H, Mrk, Newgotti, Saga, Sensorship, Soulheads (Rapala& Calibro45), UFO și Who: ratio.

sursa: facebook.com

Vineri e ziua cu: Blazin’ b2b Todor, Wiztek, B: Hex, Fukdup, s’Inner Child și Option Zero, pentru ca sâmbătă să urce pe scenă: Revan b2b Afflikt, Hellix, iar Karusso și Boogeyman vor fi la butoane. Photo-finish-ul va fi un adevărat duel muzical Snuff All stars.

sursa: facebook.com

Cum consumul de energie trebuie compensate cumva, Rețeta Revolution include și Food Zone-ul cu burgeri, pljeskavica, supe sau tocănițe, gogoși, langoși sau clătite dar și „mâncăruri cu frunze” pentru neiubitorii de carne.

sursa: facebook.com

Am menționat ceva despre artă. nu? Află că Revolution Festival a invitat colectivă artistică Baraka să ofere experiența unei expoziții de artă unice, avangardiste, total non-comformiste. Vrei să știi mai mult despre cei patru artiști – Paul Feier, Adrian Popa, David Iancu și Mihai Toth – creatori de artă controversată? Descoperă-i în filmulețul de prezentare marca Revo aici.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.