5 aprilie 2020, 23:40

Rezolvare divină. Un preot va ţine rugăciuni pentru cei infectați cu coronavirus

Preotul Dan Damaschin activează la biserica din incinta Maternităţii „Cuza Vodă” din Iaşi. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook că va ţine rugăciuni în fiecare zi pentru cei afectaţi de epidemia de coronavirus, iar cei care vor să lase un pomelnic să-i scrie.

Preotul ieșean mai spune că prin înteţirea rugăciunilor se impune „să fim alături de persoanele afectate de epidemia de coronavirus”.

„Aflăm de la credincioşi, de la mamele noastre din Maternitate şi, atât cât ne permite timpul, din presă, de pe Facebook şi de pe Whatsapp, de suferinţa provocată de aşa numita epidemie de Coronavirus. Chiar dacă avem rezervele noastre susţinute cu argumente solide de medici reprezentativi ai Societăţii Ştiinţifice Româneşti, se impune să fim alături de fraţii şi surorile noastre afectaţi de aceste evenimente. Fie că vorbim de suferinţa bolii, fie că avem de a face cu regulile de prevenţie fireşti recomandate de instituţiile responsabile sau fie că vorbim de isteria generalizată de … numai Dumnezeu ştie cine, un lucru este clar. Oamenii noştri dragi, de aproape sau de departe, suferă„, afirmă preotul Dan Damaschin, conform news.ro.

Slujba se va ține zilnic, iar cei care vor să se alăture sunt așteptați începând cu ora 7 la Slujba Sfintei Liturghii şi Taina Sfântului Maslu.

Vă îndemnăm să înteţim rugăciunea pentru sănătatea, pacea, liniştea şi ajutorul celor încercaţi, prin pravila zilnică prin milostenia firească şi mai ales slujbele din Biserici (acolo unde se poate). Nu există rău omenesc, lumesc sau demonic ce nu poate fi biruit. Tocmai de aceea şi noi, creştinii din jurul Bisericii Maternităţii Cuza Vodă din Iaşi, vom săvârşi zilnic, începând cu ora 7 Slujba Sfintei Liturghii (după rânduiala canonică) şi Taina Sfântului Maslu. Toţi cei ce doresc să fie purtaţi în rugăciunile noastre, afectaţi de evenimentele mai sus menţionate, ne pot trimite în comentarii un pomelnic cu cei dragi, spre a ne încălzi cu toţii cu Mila şi Harul Bunului Dumnezeu„, mai spune preotul.

sursa foto:spynews.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.