18 septembrie 2020, 17:35

Robbie Williams împlinește 46 de ani. Detalii picante din viața tumultoasă a artistului

Robbie Williams este, fără doar și poate, unul dintre cei mai efervescenți artiști ai lumii, un adevărat entertainer, mereu tânăr, neliniștit și liber. Pe Robbie ori îl urăști, ori îl iubești cu desăvârșire! Nu exită o cale de mijloc. Astăzi starul împlinește vârsta de 46 de ani, iar cu această ocazie, prezentăm câteva lucruri mai puțin știute despre acesta.

Pe numele său real, Robert Peter „Robbie” Williams, este unul dintre cei mai celebri cântăreți și compozitori britanici, multiplu nominalizat la premiile Grammy și câștigător al premiilor BRIT. Artistul a făcut primii pași în lumea muzicii ca membru al trupei Take That, la începutul anilor 1990. Cinci ani mai târziu, în plină ascensiune a formației, Robbie a părăsit trupa, imediat după ce aceasta reușise să vândă mai bine de 25 de milioane de copii ale primului lor album, pentru a începe o carieră solo.

Ceea ce nu multă lume știe este că Robbie a mers la audițiile pentru Take That, după lungile insistențe ale mamei sale și avea doar 16 ani când a fost acceptat.

Cu toate acestea, solistul a visat mereu la o carieră solo, din acest motiv, în 1995, l-a costat scump ieșirea din trupa Take That, plătind 1.5 milioane de lire pentru a putea face asta, suma fiind mai mare decât întreg profitul trupei până la acel moment.

Tot în 1995, Robbie a fost la un pas de deces din cauza abuzului de droguri, chiar în noaptea în care formația sa trebuia să susțină o performanță live în cadrul MTV Europe Music Awards. Potrivit Unsitedemuzica.ro, artistul ar fi făcut acest gest în urma unei neînțelegeri cu colegii săi Barlow și Nigel Martin-Smith, care nu-i luau în considerare ideile. Robbie își dorea să folosească și influențe de rap și hip-hop în piesele trupei, concept ce nu se potrivea cu baladele soft-rock ale band-ului.

În cariera sa solo, Robbie Williams a reușit să vândă peste 55 de milioane de albume, și 17 milioane de single-uri. Totodată, acesta a reușit să intre și în Cartea Recordurilor datorită faptului că a reușit să vândă, într-o singură zi, 1,6 milioane de bilete, la cel mai cunoscut turneu al său: „Close Ecounters Tour”.

Din seria ciudățeniilor despre Robbie Williams

Chiar dacă și-ar putea permite să conducă orice mașină din lume, Robbie Williams nu are permis de conducere.

Robbie crede că există extratereștrii și susține cu tărie că a și văzut câțiva.

În timpul liber, Robbie adoră să se plimbe cu rolele și are momente în care își roade unghiile pentru a se relaxa.

Robbie Williams a fost un fumător înrăit, reușind să fumeze chiar și 60 de țigări într-o singură zi. A reușit să scape de acest viciu nociv în anul 2009.

Pentru că și-a pierdut verigheta, încă din primul an de la căsătorie, artistul și-a tatuat pe deget litera A, de la numele soției sale Ayda Field.

Chiar dacă este cea mai cunoscută piesă a sa, single-ul „Angeles” nu a ajuns niciodată pe primul loc al topurilor muzicale, piesa „Millennium” fiind primul solo al cântărețului care a ocupat această poziție.

Totodată, piesa „Rock Dj”, una dintre cele mai îndrăgite, a fost scrisă de Robbie William în, nu mai puțin de 15 minute, iar versurile nu transmit absolut nimic.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.