29 noiembrie 2021, 1:32

Roger Waters s-a căsătorit a cincea oară

La 78 de ani, muzicianul Roger Waters, cofondator al formaţiei Pink Floyd, s-a căsătorit a cincea oară. Aleasa inimi sale este Kamilah Chavis, 43 de ani, care i-a fost şofer.

Roger Waters a anunţat pe Instagram că s-a căsătorit cu Kamilah Chavis, cu care are o relaţie de cinci ani, publicând o serie de fotografii de la nunta din Hamptons, unde are un conac.

Waters a scris pe Instagram: „Sunt atât de fericit, în sfârşit aleasa”.

În sfârșit este un cuvânt bine ales, pentru că Roger Waters a mai fost căsătorit de patru ori, ultima oară în urmă cu șase ani.

Waters a mai fost căsătorit cu prietena sa din copilărie Judy Trim din 1968 până în 1975, apoi cu aristocrata britanică Carolyne Christie din 1976 până în 1992. A mai fost căsătorit cu actriţa din „Frankie and Johnny” Priscilla Phillips în perioada 1993 – 2001, înainte de a deveni soţul actriţei şi regizoarei Laurie Durning în 2012. El a intentat divorţ în 2015.

De pe urma celor patru mariaje are trei copii, dintre care unul este muzician.

Cum s-au cunoscut?

Waters, care ar avea o avere de 310 de milioane de dolari, a declarat în 2018 pentru Infobae, mass-media din Argentina, cum a cunoscut-o pe Chavis.

„Am cunoscut-o la unul dintre concertele mele acum câţiva ani. Ea lucra în transporturi. Conducea maşina cu care mă deplasam”.  Apropiaţi ai lui Chavis au declarat că ea a fost şoferul lui Waters la Festivalul Coachella, unde el a cântat în 2016.

El a explicat: „Timp de două săptămâni au fost multe drumuri între hotel şi locul unde cântam. Nu ştiu cum, dar ceva m-a atras la ea…”.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.