4 martie 2024, 23:34

România va avea un nou stadion. Unde se va construi?

Merita și Dobrin un stadion pe măsură, nu?

Actualul stadion din Pitești, pe care joacă echipa FC Argeș, va fi demolat, iar în locul lui se va construi unul nou.

Viitorul stadion „Nicolae Dobrin”, casa formației FC Argeș, va costa 495 de milioane de lei (aproximativ 100 de milioane de euro) și va fi finanțată în mare parte de către stat, prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. 

“Guvernul României a aprobat astăzi, 9 martie 2023, ”desființarea imobilului Complex Sportiv ”Nicolae Dobrin” din strada Nicolae Dobrin nr.10, municipiul Pitești, în vederea realizării pe același amplasament a obiectivului de investiții  ”Construire Stadion ”Nicolae Dobrin” din strada Nicolae Dobrin nr.10, municipiul Pitești”!

Procedurile de demolare și, ulterior, de construire a noii arene fotbalistice vor începe după apariția Hotărârii de Guvern în Monitorul Oficial!

Stadionul actual, numit inițial ”1 Mai”, apoi ”Municipal”, și din 2002, ”Nicolae Dobrin”, a fost construit în 1964!

Viitorul stadion va purta, de asemenea numele genialului nostru piteștean și va fi construit cu sprijinul Ministerul Dezvoltării și Lucrărilor Publice!”, a scris pe Facebook Primarul Municipiului Pitești, Cristian Gentea.

Cu o etapă înainte de intrarea în Play Off/Play Out FC Argeș se află pe poziție retrogradabilă, alături de UTA, cu care împarte același număr de puncte, 27.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol