5 octombrie 2023, 6:17

Ronaldo a cumpărat cea mai scumpă casă din Portugalia. Proprietatea are o suprafaţă totală de 2.720 de metri pătraţi

Starul portughez Cristiano Ronaldo a achiziţionat cea mai scumpă casă din Portugalia, în care intenţionează să se mute anul viitor, când îi va expira contractul cu Manchester United, dând astfel un semnal în privinţa viitorului carierei sale fotbalistice, scris mass-media iberică.

Proprietatea respectivă, cu o suprafaţă totală de 2.720 de metri pătraţi, este dotată cu o piscină impresionantă, grădini, o sală de forţă şi un garaj care poate găzdui 20 de automobile, pe lângă o vilă cu trei etaje în care urmează să locuiască familia lui Cristiano Ronaldo şi este situată în regiunea Cascais, la Quinta da Marinha, unul dintre cartierele rezidenţiale cele mai prestigioase de pe Riviera portugheză, scrie vanguardngr.com.

Ronaldo a plătit aproximativ 11 milioane de euro pentru viitoarea sa locuinţă, a cărei renovare îl va costa însă alte 10 milioane de euro, lucrările urmând să se încheie în vara lui 2023, când atacantul lusitan va deveni jucător liber, iar presa locală susţine că urmează să semneze cu Sporting Lisabona, clubul său formator.

Cotidianul portughez Correio da Manha scrie la rândul său că fotbalistul şi soţia sa Georgina Rodriguez au început totodată să caute o şcoală la Lisabona pentru copiii lor, vizitând între altele Saint Julian’s College, un colegiu britanic aflat între Cascais şi Lisabona, unde taxele anuale pot ajunge la 22.000 de euro pentru un copil.

În vârstă de 37 de ani, Cristiano Ronaldo este golgheterul all-time al Ligii Campionilor, cu 140 de goluri, precum şi cel mai bun marcator din istorie la nivel de echipe naţionale (117 goluri în 191 de meciuri).

La nivel de club, el a marcat în total 701 goluri în 949 de meciuri oficiale, cele mai multe dintre ele fiind reuşite în tricoul lui Real Madrid (450), scrie agerpres.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol