28 septembrie 2021, 11:07

S-a lansat podcast-ul “Cu inima la vedere”, despre cea mai serioasă joacă – de-a părinții

Hope and Homes for Children lansează podcastul “Cu inima la vedere”, o serie de 6 episoade găzduite de Amalia Enache, jurnalist, mamă și Ambasador Hope and Homes for Children, în care vorbește cu părinți și specialiști despre cea mai serioasă joacă: joaca de-a părinții.

Primul episod, despre “Tantrumurile părinților și cum ne putem trata de ele”, îi are ca invitați pe actrița și mama Dana Rogoz și pe psihologul Gáspár György, autorul cărții „Copilul invizibil”.

Episodul-pilot a fost înregistrat în cadrul unui eveniment cu public, pe 9 iunie, la HNK Gallery.

“Cu inima la vedere”  este un podcast pentru părinți și copii. Dar și pentru părinții și copiii pentru care sărăcia schimbă complet acest joc. Pentru ei, Hope and Homes for Children îi invită pe cei care ascultă podcasul să intre pe pretulbinelui.ro și să facă o donație – pentru copiii care au dreptul la părinți și la copilărie.

Când un părinte manifestă un tantrum este tot o neputință

„Daca v-ați simțit vreodată vinovați când v-ati înfuriat, poate exagerat, pe copii sau dacă vă amintiți cum preferați să fiți cuminți numai să nu-i înfuriați pe părinți când erați voi mici, urmăriți-ne!”, spune Amalia Enache.

Gáspár György: „Despre tantrumurile celor mici vorbim tot mai des, dar despre tantrumurile celor mari ne jenăm să discutăm. În fapt, atunci când un părinte manifestă un tantrum este tot o neputință, una a copilului interior care se simte lipsit de putere și neajutorat.”

Episodul poate fi accesat pe:  Youtube, Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts și pe toate platformele audio de podcast.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.