27 septembrie 2021, 6:16

S-a dat start vânzării primelor abonamente pentru Festivalul Neversea 2018

S-au scos la vânzare primele 5.000 de abonamente pentru festivalul Neversea 2018. Acestea pot fi achiziționate doar de către cei care s-au înregistrat pe www.neversea.com.

Prețul abonamentelor este de 399 de lei plus taxe, iar organizatorii precizează că vor fi disponibile și abonamentele VIP la prețul de 900 de lei plus taxe. Fiecare persoană care se înregistrează va primi pe mail un link unic, care este funcțional încă din data de 7 februarie. Cu ajutorul acestui link, oricine va putea achiziționa maxim patru abonamente.

Cea de-a doua ediție a celui mai mare festival de pe plajă din România, Neversea, va avea loc loc în perioada 5 – 8 iulie, în Constanța. Astfel, spre deosebire de anul trecut, festivalul va dura cu o zi mai mult. La ediția din 2017, participanții au cheltuit 20 de milioane de euro pentru cazări, transport și distracție.

sursa: romania-insider.com

Potrivit cotidianul.ro, în cele trei zile ale festivalului de anul trecut, peste 153.000 de participanți din țară și din străinătate au trecut pragul Neversea. Cei mai mulți participanți au venit din București și Constanța, orașe urmate de Cluj-Napoca, Brașov și Timișoara. Din afara țării, cei mai mulți festivalieri au ajuns pe plaja Neversea din Marea Britanie, Germania și Statele Unite ale Americii.

Anul trecut au fost peste 100 de artiști internaționali, printre care: Jason Derulo, Rita Ora și Dua Lipa, au urcat pe cele șapte scene ale festivalului.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.