17 ianuarie 2022, 22:19

Starea de sănătate a lui Pele s-a agravat. A fost transferat la terapie intensivă

Deși cei din jurul lui încearcă să-și păstreze optimismul, medicii sent îngrijorați. Fotbalistul de legendă Pele, în vârstă de 80 de ani, a fost transferat din nou la terapie intensivă, acuzând probleme respiratorii. Recent, veștile despre sănătatea lui îngrijorau fanii de pe întreaga planetă.

Edson Arantes do Nascimento ”Pele” a fost recent operat din cauza unei tumori la colon. Era pregătit la începutul acestei săptămâni să fie externat, dar a acuzat probleme respiratorii și a fost din nou trimis spre îngrijire la terapie intensivă.

„După probleme respiratorii, el a fost transferat la terapie intensivă cu titlu preventiv şi, după ce a fost stabilizat, a fost plasat la îngrijire semi-intensivă”, a anunţat spitalul unde este internat Pele.

Starea de sănătate a fostului decar al Selecao s-a deteriorat în ultimii ani, acesta fiind motivul, alături de pandemia de coronavirus, care l-a făcut să rămână practic închis în casa sa de pe litoralul din Sao Paulo, alături de familie şi prietenii săi apropiaţi, departe de atenţia presei.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.