25 ianuarie 2022, 10:36

Scăpată de sub tutela tatălui, Britney Spears s-a logodit. Mesajul postat de cântăreață

Da, s-a mișcat destul de rapid, după ”eliberare”. La 13 august venea vestea cea bună pentru ea. Câștiga o luptă acerbă pentru a ieși de sub tutela tatălui ei, după ce Jamie Spears a fost de acord să renunțe la rolul său de tutore. Era o victorie importantă pentru cântăreață, care timp de 13 ani se aflase sub controlul tatălui ei, în urma unei decizii judecătorești din 2008.

Duminică, Britney și-a anunțat logodna cu iubitul ei, Sam Asghari.

Vedeta muzicii pop, în vârstă de 39 de ani, a postat pe Instagram un scurt videoclip în care îşi arată inelul cu diamant de pe deget, însoţit de mesajul: “Nu-mi vine să cred!!!!!!”.

Alături de ea, în videoclip, apare iubitul artistei, Sam Asghari, în vârstă de 27 de ani, pe care cântăreaţa îl sărută pe obraz.

″Îţi place?”, o întreabă Asghari pe Britney referindu-se la inel. “Da!”, exclamă ea fericită.

Asghari este antrenor personal şi actor, cunoscut pentru serialul Showtime “Black Monday”.

Peste 1,6 milioane de persoane au apreciat postarea de pe Instagram duminică seara, cei doi primind numeroase mesaje de felicitare.

Între timp, postarea de la Instagram a dispărut. În schimb a apărut una pe Twitter, în care Britney își asigură fanii că ia o pauză de social media, pentru a putea savura logodna, dând asigurări că va reveni în curând, scrie pagesix.com.

Cântăreața în vârstă de 39 de ani se afla sub tutela tatălui ei din 2008, potrivit Variety. În luna iunie, vedeta a cerut unui judecător să pună capăt tutelei „abuzive” din ultimii 13 ani şi l-a reclamat pe tatăl ei pentru controlul exercitat asupra vieţii ei. Ea a dezvăluit că aranjamentul cere să folosească metode contraceptive şi o împiedică să se recăsătorească.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.