29 martie 2024, 9:51

Sfatul lui Sylvie din ”Emily in Paris” pentru femeile care îmbătrânesc: „Nu-ți face prea multe la față”

Actrița Philippine Leroy-Beaulieu care se află în centrul atenției datorită serialului ”Emily in Paris” al lui Darren Star, a vorbit despre îmbătrânire și problema operațiilor estetice, scrie Madam Figaro.

Philippine Leroy-Beaulieu se remarcă drept cealaltă vedetă a serialului ”Emily in Paris”. Franco-italianca o întruchipează pe Sylvie Grateau, directorul agenției de comunicare unde aterizează americanca Emily Cooper interpretată de Lily Collins.

Caracterul ei de femeie de afaceri care își permite să aibă o aventură cu un fotograf mai tânăr a crescut de-a lungul sezoanelor.

„Personajul lui Sylvie este cel mai fascinant; este o inspirație”, a declarat pentru AFP Yvonne Hazelton, o autoare americană care a scris despre serial.

Un caracter puternic care a făcut-o, la 59 de ani, unul dintre ambasadorii „șicului francez” în străinătate. Intervievată de revista Page Six, a vorbit despre viziunea ei asupra frumuseții, dar și asupra îmbătrânirii și folosirii chirurgiei estetice. „Nu-ți face prea multe la față. Doar fii bună cu tine și acceptă-te.”

„Putem face lucruri mărunte, dar de îndată ce încerci să faci prea multe și pe care nu le asumi, mi se pare puțin… hmm”. Într-adevăr, actrița încurajează femeile care îmbătrânesc să accepte trecerea timpului, mai degrabă decât să lupte. „Fii fericită să fii mai înțeleaptă. Îmi place această idee. Cred că îmi aduce o liniște pe care nu o aveam înainte”, explică cea care a fost nominalizată la premiile César pentru Trei bărbați și un bebeluș în 1986.

„Este ceva ce ar trebui să apreciem cu adevărat în loc să încercăm să ne întoarcem la ceea ce eram acum 30 sau 20 de ani. Nu are sens. Este grozav să ne bucurăm de ceea ce avem și cred că lucrurile devin din ce în ce mai bune”, spune ea.

Philippine Leroy-Beaulieu mai mărturisește revistei că vârsta i-a permis să dobândească o anumită clarviziune asupra lucrurilor care contează cu adevărat, „mai ales în faptul de a avea relații bune cu oamenii”.

„Mulți oameni, și nu doar femeile, se feresc să iasă din norme. Societatea ne închide într-o imagine și este necesar să ne eliberăm. Această întrebare despre femeile de peste 50 de ani apare des, nu suntem victime, suntem doar puțin hipnotizate de narațiunile oarecum mainstream. Suntem victime doar ale noastre și ale limitelor pe care ni le punem”, crede ea.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol