4 decembrie 2023, 11:35

Sfaturi pentru bărbați: cum să vă pregătiți garderoba pentru iarnă

Faptul că lunile de iarnă ne fac să tremurăm în fiecare an nu este o scuză pentru a nu ne îmbrăca corect. Este posibil să arăți bine și, în același timp, să lupți cu temperaturile reci din această iarnă. Amintiți-vă că cel mai bun complement pentru o ținută bună este atitudinea, iar a tremura de frig nu se potrivește cu nicio ținută, oricât de elegantă ar fi.

Cel mai util sfat pentru bărbați în acest sezon rece este să își îmbogățească garderoba și să învețe să stăpânească „straturile”. Când vorbim despre straturi, ne referim la faptul de a îmbrăca mai multe articole vestimentare, unul peste altul, ceea ce nu numai că oferă mai multe puncte de stil, dar ajută și să te protejeze de frig. În general, vă sugerăm să vă limitați la doar 3 straturi – echilibrul perfect între a vă fi cald și a purta prea mult volum.

Ghete – oferte

Este important să învățați să identificați ce articole de îmbrăcăminte merg la ce nivel din setul de straturi. Este întotdeauna recomandat ca stratul cel mai apropiat de corp să fie cel mai subțire și mai gros spre exterior. De exemplu, din interior spre exterior:

Tricou color de bază > Cămașă > Jachetă

Amintiți-vă că, deși straturile interioare nu sunt întotdeauna vizibile, nu știți niciodată când va trebui să eliminați straturile superioare, așa că nu trebuie să neglijați aceste articole de îmbrăcăminte.

Materiale ideale pentru iarnă

În continuare, vă arătăm câteva dintre cele mai recomandate materiale de utilizat iarna, fie datorită stilului lor, fie pentru că vă vor ajuta să vă încălziți.

Ghete – oferte emag

Lână: Lana poate fi 100% naturală sau amestecată cu unele elemente sintetice. Fiind un material care provoacă mâncărime la contactul cu pielea, vă recomandăm să îl folosiți pentru îmbrăcămintea dvs. medie sau exterioară. Dacă aveți nevoie de o îmbrăcăminte caldă, lână este cu siguranță cea mai bună opțiune față de celelalte.

Corduroy sau catifea: dacă lâna este regele iernii, catifeaua este prințul. Se caracterizează prin faptul că are diferite fibre întrețesute care formează un model de linii vizibile. De obicei este din bumbac la baza sa, dar acest lucru poate varia. Puteți folosi o geacă din acest material ca strat exterior și puteți ieși cu certitudinea că veți suporta frigul.
Piele: Iarna este momentul perfect pentru a purta geaca de piele pe care o ai în dulap. Cel mai simplu este să porți pielea ca îmbrăcăminte exterioară, dar poți experimenta cu o vestă de piele ca o îmbrăcăminte medie și să vezi dacă este ceea ce ți se potrivește.

Bumbac: Această țesătură naturală este cea mai moale și mai hipoalergenică, pe care o puteți pune în contact direct cu pielea fără riscul de a vă simți inconfortabil. Având în vedere acest lucru, este materialul ideal de utilizat ca îmbrăcăminte de bază, fie sub formă de tricou, fie de cămașă. Deși nu reține căldura la fel de bine ca lâna, de asemenea, vă împiedică să transpirați prea mult.

Denim: Denimul este un material atemporal și credem că arată cel mai bine atunci când este purtat în straturi medii sau exterioare. Dacă ceea ce doriți să transmiteți este o imagine mai relaxată și mai casual, aceasta este o alegere bună.

Blugi pentru combaterea frigului

Culorile sobre și întunecate sunt destul de frecvente în garderobă în acest sezon. Dacă doriți ceva sigur și esențial, ar trebui să cumpărați cu siguranță blugi de culoare închisă. Fie că este negru sau albastru închis, denimul vă asigură că veți folosi un material suficient de gros încât să vă protejeze nu numai de frig, dar îl puteți folosi și în orice perioadă a anului.

Cu toate acestea, dacă doriți să variați puțin formula clasică a blugilor de culoare închisă, alegerea lor în culori pământii, cum ar fi muștar sau maro, poate fi, de asemenea, foarte utilă. Găsiți combinațiile care se potrivesc cel mai bine stilului dumneavoastră. De exemplu, puteti folosi un hanorac Nike!

Ghetele de iarnă sunt cel mai bun aliat al tău

Este adevărat că purtarea adidașilor sport este de obicei foarte tentantă datorită utilității și confortului lor, dar nu sunt întotdeauna sunt cei mai potriviți pentru stilul tău. Cei mai versatili pantofi pe care îi poți avea în acest sezon sunt ghetele. Vă asigurăm nu numai că vă vor scoate în evidență look-ul mai bine, dar vă vor proteja și de frig. Recomandarea noastră este să achiziționați ghete Chelsea, care sunt combinația perfectă de confort și stil. Dacă nu vă place stilul acestor ghete, puteți încerca și alte modele.

Ca ultim sfat, vă sugerăm să vă puteți purta pantalonii în interiorul ghetelor doar dacă sunteți înalți, altfel ați putea da senzația că aveți picioare mai scurte decât sunt.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol