28 noiembrie 2022, 7:22

Sibiu. Teatru la Cinema. Ofelia Popii vine cu „Cea mai frumoasă zi”

Pentru prima dată, spectatorii din Sibiu au ocazia să vadă producţii ale Teatrului Naţional ”Radu Stanca” la cinematograful din centrul comercial din municipiu, începând din 8 iunie, când va rula filmul ”Cea mai frumoasă zi”, regizat de Ofelia Popii, care este şi o cunoscută actriţă locală.

„După succesul Scenei Digitale, care a atras abonaţi din întreaga lume şi vizualizări record, filmul ‘Cea mai frumoasă zi’, regizat de Ofelia Popii, va inaugura marţi, 8 iunie, cel mai nou proiect al Naţionalului sibian, realizat în colaborare cu Asociaţia EXPLOSGC şi cu Multiplexul CineGOLD”.

“ Începând cu luna iunie, iubitorii teatrului şi filmului se pot bucura de producţiile Scenei Digitale în confortul sălilor CineGOLD din Promenada Mall Sibiu. La proiecţia de deschidere, spectatorii vor avea parte de o sesiune de autografe cu îndrăgita actriţă Ofelia Popii, dar şi cu actorii din distribuţia filmului, Ciprian Scurtea şi Adrian Matioc. Costul unui bilet este în valoare de 28 de lei şi poate fi achiziţionat prin casieriile de la intrarea în sălile de cinema şi online folosind aplicaţia CineGOLD.ro. Acesta este doar un prim pas către a ajunge la un public cât mai divers prin intermediul marilor ecrane”, se precizează într-un comunicat al Teatrului Naţional „Radu Stanca” din Sibiu.

Filmul „Cea mai frumoasă zi”, regizat de Ofelia Popii, va rula marţi, de la ora 19,00.

În luna iunie, spectatorii pot vedea şi alte spectacole de teatru filmate în perioada pandemiei şi difuzate până acum doar online, pe platforma Scena Digitală.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol