27 septembrie 2021, 8:01

Simona Halep se căsătorește miercuri cu Toni Iuruc. Citatul celebru postat de sportivă în ziua marelui eveniment

Simona Halep (29 de ani) și Toni Iuruc (43 de ani) fac miercuri, 15 septembrie, pasul cel mare, ei devenind soț și soție. În ziua în care se căsătorește, Halep a postat un citat celebru, pe contul ei de Instagram.

„Dă șansă fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta” – Mark Twain. „Să aveți cu toții o zi frumoasă” – Simona Halep.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Simona Halep (@simonahalep)

 

Simona se va căsători în Constanţa natală, iar evenimentul se va desfăşura la clubul „Fratelli“ din Mamaia, scrie mediafax.ro.

„E un eveniment frumos, am emoţii, diferite faţă de tenis. E partea personală. Tenisul rămâne tenis. Aici e mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă“, a declarat Simona Halep la revenirea în ţară de la US Open.

Printre invitaţii Simonei şi ai lui Toni Iuruc se vor număra şi fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase, alături de soţia sa, Ioana, care, tot pe 15 septembrie, îşi serbează ziua de naştere.

„Nasty” este singurul care a confirmat prezenţa la evenimentul monden, menţionând că se va îmbrăca în costum alb. În rest, secret. Lista de invitaţi l-ar cuprinde şi pe preşedintele Klaus Iohannis, dar este greu de crezut că şeful statului va putea participa.

Simona Halep şi Toni Iuruc au apărut pentru prima dată împreună în public după ce sportiva s-a impus în turneul de Mare Şlem de la Wimbledon, în 2019. În acest an, pe 10 iunie, campioana a fost cerută în căsătorie de Toni.

Tot în acest an, dar în iulie, s-a vehiculat că la petrecerea care a avut loc la reşedinţa de la Izvorani a Simona şi a lui Toni, s-ar fi celebrat căsătoria celebrului cuplu, dar jucătoarea din Constanţa a infirmat că s-ar fi măritat cu acea ocazie. De fapt, a fost vorba de o petrecere în familie, aşa cum cere tradiţia aromână.

„Nu m-am măritat încă. S-au supărat mulţi că nu i-am invitat, dar nu m-am măritat. O voi face probabil în viitorul apropiat. Nu a fost cununie civilă oficial, ci doar o întâlnire între familii, un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă“, a declarat apoi Simona Halep.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.